Αρχική Σελίδα

Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Ετικέτες ασφάλειας μη υπολειμμάτων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Ετικέτες ασφάλειας μη υπολειμμάτων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είμαι πολύ ευτυχής να κάνω την εργασία με ZOLO, ειδικά το ασχολούμενο πρόσωπο, η Δεσποινίς Julie είναι πολύ συνεταιριστική με τους πελάτες. Ελπίζω ότι θα κάνουμε την εργασία στο μέλλον.

—— Khalid Mehmood

Απίστευτα υψηλός - ποιοτικό προϊόν

—— Eugene Liushinpajeet

Ο Chris Ho ήταν καταπληκτικός! Λαμπρή ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών και των προϊόντων. Θα αγοράσει σίγουρα από τους πάλι.

—— Dylan Nair Suresh Karnan

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5 6
Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd. Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd. Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd. Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd. Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd. Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd.
Μηχάνημα κοπής πεθαίνουν
Εκτύπωση Machine

Μηχάνημα κοπής πεθαίνουν

Εκτύπωση Machine

 • Γραμμή Παραγωγής

  Έχουμε τις ισχυρές ικανότητες κατασκευής για τα προϊόντα αποθεμάτων και συνήθειας, καθώς επίσης και την απόδοσή μας στην έρευνα και την ανάπτυξη: Η συνολική έκταση του εργοστασίου μας σε 6000 τετραγωνικά μέτρα, που εξοπλίζονται φθάνει με τους προηγμένους εξοπλισμούς και το επαγγελματικό προσωπικό λειτουργίας, που κάνουν τις γραμμές παραγωγής μας να έχουν μια ικανότητα επεξεργασίας 200,000sqm το μήνα. Επίσης, κάθε χρόνο, θα υπήρχαν 1-2 προϊόντα νέου τύπου για τις συσκευασίες ασφάλειας που αναπτύσσονται στο εργαστήριό μας.

   

  • Εξοπλισμός:

  Gravure Τύπος

  Μηχανή ελασματοποίησης

  Slitter

  Μικρόμετρο

  Λέιζερ-χαρακτηρισμός της μηχανής.

  • Διπλώματα ευρεσιτεχνίας & πνευματικά δικαιώματα:

  Λέιζερ-χαρακτηρισμός

  τρισδιάστατη ολογραφική τεχνολογία

  Καυτά συγκολλητικά προϊόντα λειωμένων μετάλλων.

  • Διαδικασία & δραστηριότητα:

  Η ομάδα Ε&Α μας είναι δεσμευμένη στη βελτίωση έρευνας και παραγωγής των νέων ετικετών ασφάλειας, της ταινίας ασφάλειας, της αυτοκόλλητης ετικέττας ολογραμμάτων και των υλικών. Με τη σύγκριση με το παρελθόν και τα αντίστοιχα, διευθύνουμε με συνέπεια την καινοτομία για την καλύτερη ποιότητα και τις ευρύτερες αγορές. Μέχρι τώρα, μπορούμε να παρέχουμε τις ομανικός-κατευθυντικές και μουφτής-ισόπεδες επαγγελματικές λύσεις ασφάλειας στις διαφοροποιημένες απαιτήσεις των πελατών της απαίτησης ασφάλειας.

 • OEM / ODM

  COem & υπηρεσία ODM διαθέσιμοι:

   

  Μπορούμε να παραγάγουμε και η τυπωμένη ύλη με τις προσφερθείσες λύσεις ή τις τεχνικές σας για το υλικό και τις ετικέτες ασφάλειας συνήθειας, τα όλα δικαιώματα και τα ενδιαφέροντά σας θα προστατευθεί καλά με NDA υπογεγραμμένο. Για τις εφαρμογές μικρής ποσότητας, η πιό οικονομική επιλογή είναι να προσαρμοστούν τα τυποποιημένα προϊόντα ασφάλειάς μας με το όνομα ή το λογότυπο επιχείρησής σας, αλλά μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε ένα συνολικά νέο προϊόν συνήθειας επίσης, ανάλογα με τις ειδικές απαιτήσεις σας.

 • Ε & Α

  Έχουμε μια πολύ ενεργό και δημιουργική ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής, με την προσπάθειά τους, υπάρχουν 1-2 νέοι τύποι του προϊόντος για τις συσκευασίες ασφάλειας που αναπτύσσεται κάθε χρόνο.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Julie Liu

Τηλ.:: 86-755-23500552

Φαξ: 86-755-33116135

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)